Alt i emballage
& gaveindpakning

Alt i pap & gaveindpakning

Specialproduktion

Specialopgaver kan være mange ting, og vi ser gerne på muligheder for at hjælpe

Special produceret emballager

Finder du ikke det, som du står og mangler i vores standardsortiment, eller ønsker du blot en løsning, der er helt unik til dit produkt? Intet problem, det hjælper vi gerne med.

Vi er eksperter i specialløsninger, og elsker at tænke ud af boksen. Ud fra en dialog om ønsker og behov, laver vi et udkast på jeres emballage. Vi vejleder naturligvis i forhold til kvaliteten, og har stor erfaring i både store og små emballager.

Ønsker du tryk på emballagen, kan vi også klare det. I kan enten selv levere grafikken , eller lade vores grafikere lave den for jer.

 

Isætning af folierude

Pap er vores helt store speciale, men rudemontering er vi næsten lige så specialiseret i.
Vi er blandt få i Danmark, som kan lave rudemontering i pap emballage og vi gør det til super skarpe priser.

Ingen opgaver er for små eller store, besværlige eller nemme. Vi løser dem alle og vi er effektive.

Limning af standard varer såvel som specialopgaver

Vi har vores egen lim maskine, hvilket betyder at vi selv limer alle vores standard varer. Derudover limer vi også specialløsninger efter dine behov.

 
 

Stansning 1200×1600 / 1600×1200 mm

Vores standard mål i standsning er 1200×1600 mm eller 1600×1200 mm og hjælper gerne med i processen fra start til slut. Vores eksperter kan rådgive om alt du måtte have brug for fra ide til virkelighed.

 
 

Specialproduktion af papkasser med og uden tryk

Specialproduktion af emballageæsker er en unik løsning til din virksomheds specifikke behov.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine produkter og brand.

Vores erfarne team af designere og produktspecialister arbejder sammen med dig for at sikre, at du får den bedst mulige løsning, der opfylder dine krav til kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Lad os hjælpe dig med at fremhæve dit brand og øge din produkts synlighed på hylderne.

Hvis du vil vide mere på nuværende tidspunkt er du velkommen til at ringe, eller sende en mail.
 

Vores fokus

Ved alle vores specialopgaver spiller tre vigtige faktorer ind for os.
Kvalitet, leveringstid og pris.

Kvalitet er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftalte kvalitet. Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot for at kunne levere til aftalt tid.

Prisen spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at brede god emballage til gode priser.

Ønsker du at få specialproduceret emballage?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra newsale.dk i overensstemmelse med privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice & support