Kvalitetsbevidst emballagevirksomhed i øjenhøjde

Vi er bosat i Vejle, tæt på motorvejen, hvor vi både har kontor, lager og produktion.
Det gør det nemt for os, at hjælpe dig hurtigt videre, hvad enten du skal bruge standard materiale eller special producerede oplæg.

Vi tilbyder alle former for emballage i pap og karton, alt fra vores store standard sortiment af vin kartoner til special oplæg og displays.

Vi rådgiver fra den spæde ide til færdigt produkt

Vi klar til at rådgive og forventnings afstemme, så du kommer hurtigt og sikkert i mål med dine tanker.  Vi kan både rådgive jer i forhold til det kreative, det tekniske og det praktiske.

Efter aftalt produktudvælgelse går vi i gang med at producere dit produkt. Såfremt I ønsker det holder vi jer orienteret gennem de forskellige faser af produktionen, så vi er sikre på at komme sikkert i mål første gang.

Når produktet er færdigt leverer vi det præcis hvor I har brug for det. Vi er meget fleksible og finder den løsning der matcher jeres behov. Det kan eksempelvis være jeres lager, hos jeres kunders lager eller helt ud til brugeren af produktet.

Kvalitet, pris og service i højsædet

De tre faktorer vi anser som de vigtigste når der skal vælges samarbejdspartnere er kvalitet, pris og service.
Derfor er disse faktorer altid en garanti hos os. Derudover spiller andre faktorer også ind, såsom gode relationer og vedvarende sparring.

Vi bestræber os på, at skabe relationer med alle vores leverandører, potentielle og eksisterende kunder.
Derfor er det vigtigt for os, at kunne besøge jer hvor I befinder jer og opleve jeres hverdag. Det vil gøre det nemmere for os, at komme med nye ideer og muligheder for jer. Samtidig vil vi meget gerne være en sparringspartner på de udfordringer hvor I mener vi kan være en fordel, så tøv ikke med at kontakte os for at vende muligheder.

Vi er ekstremt pris stærke, går aldrig under aftalte kvalitet. Vi vil altid være tilgængelig for jer og oplever I udfordringer med vores produkter er vi ved røret, næsten 24/7 og vil hjælpe jer igennem enten telefonisk eller møder op hos jer.

Fælles for vores emballage løsninger er, at I kan få det præcist som I ønsker.

I er velkommen til at kontakte os på

mail@newsale.dk eller
tlf. 27837278.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak, om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer.

Newsale Emballage - Tørring

Newsale Emballage Showroom & Lager

Erhversparken 4B
7160 Tørring Ølholm

Åbningstider

Mandag 7.30-15.00
Tirsdag   7.30-15.00
Onsdag   7.30-15.00
Torsdag  7.30-15.00
fredag     7:30-15.00

Weekend og helligdage åben efter aftale.

Telefon & webshop support
Alle ugens dage 7.30 – 20.00 på tlf.: 27 83 72 78