Alt i emballage
& gaveindpakning

Alt i pap & gaveindpakning

Denne webshop sælger kun B2B

Specialproduktion af papkasser & æsker med og uden tryk

Specialproduktion af emballageæsker er en unik løsning til din virksomheds specifikke behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine produkter og brand. Vores erfarne team af designere og produktspecialister arbejder sammen med dig for at sikre, at du får den bedst mulige løsning, der opfylder dine krav til kvalitet, æstetik og funktionalitet. Lad os hjælpe dig med at fremhæve dit brand og øge din produkts synlighed på hylderne.

Hvis du vil vide mere på nuværende tidspunkt er du velkommen til at ringe, eller sende en mail.
Previous slide
Next slide

Med fokus på

Kvalitet

Er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftalte kvalitet. 
Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid

Betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot for at kunne levere til aftalt tid.

Prisen

Spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at brede god emballage til gode priser.

Ønsker du dit eget design på dine Papkasser? 

Kontakt os her i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra newsale.dk i overensstemmelse med privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice & support