Cookies- of privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Newsale anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed for kunden.

De dannede cookies slettes på følgende måde:

Cookies slettes nemt med browserens funktioner. Vælg Funktioner og Internet Indstillinger og klik på Slet Cookies. Newsale anvender ikke adfærdssporende cookies.

Logstatistik

Logstatistik bruges hos Newsale og betyder, at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Hos Newsale anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges til at skabe øget brugervenlighed. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, postnr. og by.

Personoplysningerne registreres hos Newsale og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysninger afgivet til Newsale videregives eller sælges på ingen måde til 3. part. og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret og der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Newsale har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Newsale via e-mail: mail@newsale.dk.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: https://newsale.dk

Webstedet har følgende aktive Cookies:

Cookie navn Beskrivelse
__cfduid Denne cookie er indstillet af CloudFlare-tjenesten for at identificere betroet webtrafik.
_ga Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
_gid Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
1P_JAR Disse cookies bruges af Google til at vise personlige annoncer på Google-websteder baseret på seneste søgninger og tidligere interaktioner.
wordpress_sec  WordPress management cookies til at opretholde brugerindstillinger, præferencer og aktivere kerne site funktionalitet.
wordpress_test_cookie  Afprøver, om browseren har aktiveret cookies
wordpress_ [hash] Ved login bruger WordPress wordpress_ [hash] cookien til at gemme dine login-detaljer
wordpress_logged_in_ [hash] Cookie, som angiver, hvornår du er logget ind, og hvem du er, for de fleste brugerflader.
cookie_notice_closed Denne cookie bruges simpelthen til at give en bruger mulighed for at undertrykke visning af cookieoplysningerne på hver side af hjemmesiden.
fusionredux_current_tab Nødvendige WordPress tema cookies til at opretholde kerne site funktionalitet.
mailchimp_landing_site
morningcatch_347
Nyhedsbrev tilmelding
mailchimp_landing_site Nyhedsbrev tilmelding
1P_JAR Disse cookies bruges af Google til at vise personlige annoncer på Google-websteder baseret på seneste søgninger og tidligere interaktioner.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session
Disse cookies indeholder oplysninger om kurven som helhed og hjælper WooCommerce med at vide, hvornår data i kurven ændres. Ingen personlige oplysninger gemmes i disse cookies.
wpSGCacheBypass Brugt til at forbedre hastigheden og ydeevnen på vores hjemmeside af vores webhosting provider, SiteGround.
wfwaf-authcookie Websitet benytter sig af sikkerhedsprogrammet Wordfence for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb, dertil indsamler det IP-adresser og cookies fra besøgende.

Nyhedsbrev – Mailchimp

Modtagere af vores nyhedsbrev kan til enhver tid ændre deres personlige indstillnger, eller afmelde sig abonnementet via linket nederst i nyhedsbrevet.
Persondata gemmes på MailChimp-serverne i USA. MailChimp er bundet af den amerikanske databeskyttelsesaftale Privacy Shield, og overholder derfor også EU’s databeskyttelsesbestemmelser
Læs om MailChimps ‘privatlivspolitik her https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@newsale.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver:

Newsale DK ApS
Diskovej 12
7100 Vejle
TLF: +45 2783 7278
E-mail: mail@newsale.dk
Web: www.newsale.dk
Cvr-nr: 36456280