Alt i pap & gaveindpakning

Alt i pap & gaveindpakning

Denne webshop sælger kun B2B

Special design af gaveæsker

Gaveæsker i specialtryk – var det noget for dig?

Specialproducerede gaveæsker er en perfekt løsning, hvis du ønsker at differentiere dig fra mængden og gøre et positivt indtryk på dine kunder. De kan bruges til at præsentere et bredt udvalg af produkter.

Med specialproducerede gaveæsker har du mulighed for at udtrykke din personlige stil og brandidentitet. Du kan vælge det materiale, der passer bedst til dit produkt, og oprette en design, der er i overensstemmelse med dit brand.

Specialproducerede gaveæsker er også en god mulighed, hvis du ønsker at øge din bæredygtighed. Du kan vælge æsker fremstillet af genbrugsmaterialer, der er miljøvenlige og bæredygtige.

Alt i alt er specialproducerede gaveæsker en kreativ og effektiv måde at præsentere dine produkter på og gøre et positivt indtryk på dine kunder. De er en unik løsning, der kan hjælpe dig med at skille dig ud og gøre dit brand til en succes.

 

Vores fokus

Ved alle vores specialopgaver spiller tre vigtige faktorer ind for os.
Kvalitet, leveringstid og pris.

Kvalitet er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftalte kvalitet. Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot for at kunne levere til aftalt tid.

Prisen spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at brede god emballage til gode priser.

Newsale Emballage designer din helt egen gaveæske, efter ønske. 

Vi hjælper med at designe gaveæsker helt efter egne ønsker, produkter og behov.

Hvis du placer ordren er det helt gratis, hvis ikke koster det kun 2499 kr.

Så vil du altid kunne vende tilbage til emballagen, når tidspunktet er det helt rette for dig.

Ønsker du et special design på dine gaveæsker? 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra newsale.dk i overensstemmelse med privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice & support