Alt i emballage
& gaveindpakning

Alt i pap & gaveindpakning

Silkebånd med logo

Silkebånd med tryk er et elegant og sofistikeret valg til at give dit produkt eller din begivenhed et personligt og eksklusivt præg. Vores silkebånd er lavet af høj kvalitet og har en glansfuld overflade, der vil tilføje et luksuriøst touch til ethvert projekt.

Silkebåndene kan trykkes med dit eget design, logo eller tekst, og farverne vil være klare og skarpe på det bløde og glatte silke. Båndene kan leveres i forskellige bredder og længder, så de passer til dit specifikke formål.

Silkebåndene med tryk er perfekte til brug som gavebånd, pyntebånd, mærkatbånd eller som en ekstra detalje på tøj eller tilbehør. De kan bruges til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, virksomhedsgaver og meget mere.

Vores silkebånd med tryk er lette at binde og vil holde knuden godt fast. De er også modstandsdygtige over for rynker og tåler at blive håndteret og transporteret. Silkebåndene er et stilfuldt og holdbart valg til ethvert projekt, der kræver en personlig og eksklusiv detalje.

Fælles for vores emballage løsninger er, at I kan få det præcist som I ønsker.

Kontakt os og hør om mulighederne om tryk på silkebånd.

kundeservice@newsale.dk eller tlf. +4531217787

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer.

 

Vores fokus

Ved alle vores specialopgaver spiller tre vigtige faktorer ind for os.
Kvalitet, leveringstid og pris.

Kvalitet er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftalte kvalitet. Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot for at kunne levere til aftalt tid.

Prisen spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at sikre god emballage til gode priser.

Ønsker du dit eget design på dine silkebånd? 

Vi hjælper gerne med et kreativt forslag og opsætning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra newsale.dk i overensstemmelse med privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice & support