Alt i pap & gaveindpakning

Alt i pap & gaveindpakning

Bemærk newsale.dk har fået ny webshop så du skal formentlig oprette dig på ny, hvis systemet ikke kan genkende din e-mailadresse. Du kan logge ind eller oprette en bruger her.

Minimums køb

499 kr.

1-3 dages levering

Gratis levering

Ved køb for 2500 kr. ex. moms.

Kundeservice

Nye produkter

Vinæsker med fokus på kvalitet og miljø

For at passe på vores allesammens jord og miljø, har vi hos Newsale Emballage fokus på at have miljøvenlige materialer. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten eller materialer, der altid vil kunne holde til tunge vingaver. Hos er er både kvalitet, pris og service i højsædet. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis, når du vælger billige vinkartoner og vinæsker hos os. Vi garanterer billige priser og topkvalitet på vores vinæsker. Og har du brug for hjælp, står vi klar med gode råd og vejledning, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp, præcis hvor du er.

Hvis du ikke finder den model, størrelse eller farve, du søger, er du også velkommen til at tage kontakt til os hos Newsale Emballage, så finder vi den perfekte vinæske-løsning til dig. Ring til os eller skriv online og aftal forsendelse af dine nye papkasser og emballage til vine.

Mest populære

Kvalitet, pris og service i højsædet

De tre faktorer vi anser som de vigtigste, når der skal vælges samarbejdspartnere, er kvalitet, pris og service.
Derfor er disse faktorer altid en garanti hos os. Derudover spiller andre faktorer også ind, såsom gode relationer og vedvarende sparring.

Vi bestræber os på, at skabe relationer med alle vores leverandører, potentielle og eksisterende kunder.
Derfor er det vigtigt for os, at kunne besøge jer hvor I befinder jer og opleve jeres hverdag. Det vil gøre det nemmere for os, at komme med nye ideer og muligheder for jer. Samtidig vil vi meget gerne være en sparringspartner på de udfordringer, hvor I mener vi kan være en fordel, så tøv ikke med at kontakte os for at vende muligheder.

Vi er kendt for at være gode på vores priser og går aldrig under aftalte kvalitet. Vi vil altid være tilgængelige for vores kunder og oplever i udfordringer med vores produkter, kan man altid kontakte os på telefon eller e-mail alle ugens dage.

Fælles for vores emballage løsninger er, at I kan få det præcist som I ønsker.

Dansk FSC® certificeret emballage grossist og producent

Hos Newsale Emballage er vi lidt tossede med dansk emballage. På den gode måde. Det betyder nemlig, at vi går utroligt meget op i at skabe de bedste, danske emballager i et hav af former og farver i den allerbedste kvalitet. Vi har mange års erfaring, og finder du ikke det, du søger, står vi klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Her på webshoppen kan du se vores brede udvalg inden for forskellige emner. Alt fra flotte gaveæsker, gavekurve og vinkartoner til træuld og displays.

Mangler du et overblik? Så gennemgår vi her de mange muligheder, du har for at finde dansk papemballage med fokus på miljøet og i god solid kvalitet, der passer perfekt til dine ønsker.

Vi har fokus på kvalitet, miljø, pris og service

Du er sikret dansk emballage af høj kvalitet, når du vælger Newsale Emballage. Vores vinemballage er stærkt og solidt, så det kan holde til lidt af hvert. Desuden er alt vores pap skabt af miljøvenlige materialer.

Vi har konkurrencedygtige priser, på trods af vores gode priser holder vi forsat markeds højeste kvalitet på vores gaveæsker.

Service og rådgivning er det sidste af vores tre fokuspunkter. Vi sætter en stor ære i at give en god service hver gang, og vi kommer gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp. Vi står også altid klar med gode råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp til, hvad dit behov er for dansk papkarton.

Gavekurve og vingaver vækker glæde

Tænk tilbage på sidste gang du fik en gave, du ikke regnede med. Måske var det en gave for en ekstraordinær indsats? Eller fordi du var en god forretningsforbindelse? Du blev helt sikkert glad for at få et tegn på værdsættelse, for gaver vækker altid glæde.

Måske tænker du, at et par flasker vin eller en gavekurv med chokolade og lækkerier er en lille ting, men for den der modtager den, symboliserer den meget mere end blot selve gaven.

Gaver er med til at skabe mere effektive medarbejdere, der har mere arbejdsglæde og har lyst til at blive hos dig, fordi de føler sig værdsat. Det viser adskillige undersøgelser.

Med dansk pap fra Newsale Emballage kan du nemt pakke dine vin- eller ølgaver ind på en elegant og professionel måde. Du kan også give en gavekurv med lækkerier. Og for at gøre gaven ekstra personlig, kan du nemt få trykt dit logo på papemballagen.

Køb dansk emballage hos Newsale Emballage

Hvis du mangler dansk emballage til eksempelvis vingaver eller displays, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et stort udvalg her på webshoppen, så du kan helt sikkert finde noget, der passer perfekt til dig. Skulle du mod forventning mangle noget, som vi ikke har endnu, så står vi altid klar til at finde en god løsning til dig. Vi er faktisk altid på jagt efter gode idéer, der ikke findes på markedet endnu. Så tøv ikke med at hive fat i os. Vi elsker udfordringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra newsale.dk i overensstemmelse med privatlivspolitik

Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice & support