Specialopgaver i vinemballage

Specialopgaver kan være mange ting. Vi ser gerne på andre muligheder for at hjælpe, men vores speciale er helt sikkert nedenstående specialopgaver:

Isætning af folierude

Pap er vores helt store speciale men rudemontering er vi næsten lige så specialiseret i.
Vi er blandt få i Danmark som kan lave rudemontering i pap emballage og vi gør det til super skarpe priser.

Ingen opgaver er for små eller store, besværlige eller nemme. Vi løser dem alle og vi er effektive.

Limning af standard varer såvel som specialopgaver

Vi har vores egen lim maskine, hvilket betyder at vi selv limer alle vores standard varer. Derudover limer vi også specialløsninger, efter dine behov.

Færdiggørelse af displayes, POS eller emballage

Har du lavet en række displays, POS eller emballage som skal samles, mangler det sidste finish eller andet, så kan vi være behjælpelige.
Vi har et team af super skarpe samlere, der kan få din opgave gjort færdig på rekord tid.
Med et team af erfarne samlere, er færdiggørelse en simpel opgave, vi gerne løser.

Stansning 1200×1600/1600×1200 mm

Vores standard mål i standsning er 1200×1600 mm eller 1600×1200 mm og hjælper gerne med i processen fra start til slut. Vores eksperter kan rådgive om alt du måtte have brug for, fra ide til virkelighed.

Vores fokus

Ved alle vores specialopgaver spiller tre vigtige faktorer ind for os.
Kvalitet, leveringstid og pris.

Kvalitet er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftale kvalitet. Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot at for kunne levere til aftalt tid.

Prisen spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at brede god emballage til gode priser.

Kontakt os her