Specialproduktion

Specialopgaver kan være mange ting, og vi ser gerne på muligheder for at hjælpe. Se vores specialer i nedenstående.

Speciallavede emballager

Finder du ikke det, som du står og mangler i vores standardsortiment, eller ønsker du blot en løsning, der er helt unik til dit produkt? Intet problem, det hjælper vi gerne med.

Vi er eksperter i specialløsninger, og elsker at tænke ud af boksen. Ud fra en dialog om ønsker og behov, laver vi et udkast på jeres emballage. Vi vejleder naturligvis i forhold til kvaliteten, og har stor erfaring i både store og små emballager.

Ønsker du tryk på emballagen, kan vi også klare det. I kan enten selv levere grafikken , eller lade vores grafikere lave den for jer.

Specialløsninger - Emballage i pap

Isætning af folierude

Pap er vores helt store speciale, men rudemontering er vi næsten lige så specialiseret i.
Vi er blandt få i Danmark, som kan lave rudemontering i pap emballage og vi gør det til super skarpe priser.

Ingen opgaver er for små eller store, besværlige eller nemme. Vi løser dem alle og vi er effektive.

Limning af standard varer såvel som specialopgaver

Vi har vores egen lim maskine, hvilket betyder at vi selv limer alle vores standard varer. Derudover limer vi også specialløsninger efter dine behov.

Stansning 1200×1600 / 1600×1200 mm

Vores standard mål i standsning er 1200×1600 mm eller 1600×1200 mm og hjælper gerne med i processen fra start til slut. Vores eksperter kan rådgive om alt du måtte have brug for fra ide til virkelighed.

Stans til ølkartoner fra Newsale Emballage

POS materiale og display

Displays, elipser og standees

Vil du gerne øge synligheden for dit brand, så er displays, ellipser og standees en rigtig god idé. Vi er specialister i POS-displays, og vi tilbyder alle former for in store og salgsmateriale til dit produkt. POS står for point-of-sale, hvilket handler om at promovere, hvor kunder er ved ”point of sale”. De er med til at fange kundens opmærksomhed på din virksomhed ved at vise den frem på en indbydende måde, der skiller sig ud fra de øvrige varer i forretningen. Det kan være en fordel, hvis du har et nyt produkt, som du ønsker at promovere og give ekstra opmærksomhed til. Det kan du gøre med et display. Det kan også være, at du har et specielt tilbud eller en speciel begivenhed, som du ønsker at promovere. Her er ellipser og standees specielt velegnede.

Professionel rådgivning fra start til slut

Vi tilbyder et bredt udvalg af displays, ellipser og standees. Vi er specialister i POS, og vores fagligt stærke konsulenter står altid klar til at tilbyde en professionel og gratis rådgivning. Rådgivningen begynder allerede ved den spæde idé og ender med det færdigproducerede POS-display. Vi laver en skræddersyet løsning til dig, så du er garanteret en øget synlighed af dit brand for omverdenen.

Vi arbejder med alt fra mindre borddisplays til større ellipser og standees, og vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til din forretning og netop dit produkt, så det kan få øget synlighed og eksponering.

Mange muligheder i god kvalitet

Der findes et væld af muligheder for at promovere din virksomhed. Uanset om det er fysiske varer eller en service. Men er et display, en ellipse eller en standee det bedste valg for dig? Det kommer an på, hvad du ønsker at have fokus på. Displays – både de mindre bordversioner samt de helt store versioner – er særligt velegnede til fysiske produkter, som du på en elegant måde kan vise frem. Vil du i stedet promovere en service eller måske en ny varer eller et tilbud, er ellipser og standees optimale, fordi de skaber stort blikfang og opmærksomhed med de ellipseformede stande i pap. Uanset hvilke budskab du vil have frem, er vi klar med hjælp og vejledning. Og alle vores POS-muligheder er i stærkt og miljøvenligt materiale.

Displays, ellipser og standees til konkurrencedygtige priser

Leder du efter et sted at få råd og vejledning om displays, ellipser eller standees? Så er du kommet til det rette sted. Vi har erfaring med en lang række af POS-opgaver, så du kan få promoveret og skabt øget synlighed omkring dit produkt.

Vi er klar med råd og vejledning – helt fra den spæde idé til det færdige produkt. Og vi har konkurrencedygtige priser, der er 20-30 procent under markedsprisen. Men kvaliteten er altid i top.

Vi tilbyder alle former for In store & salgs-materiale til jeres produkter og vi har erfaring med alt fra Bord Display til ellipser.
Vores fagligt stærke konsulenter står altid klar til at tilbyde en professionel og gratis rådgivning.
Rådgivningen starter allerede fra den spæde ide til det færdigproduceret produkt.
Ved valg af vores skræddersyet display løsninger garanterer vi, forøgelse af synligheden for dit brand blandt omverden.

Færdiggørelse af displayes, POS eller emballage

Har du lavet en række displays, POS eller emballage som skal samles, mangler det sidste finish eller andet, så kan vi være behjælpelige.
Vi har et team af super skarpe samlere, der kan få din opgave gjort færdig på rekord tid.
Med et team af erfarne samlere, er færdiggørelse en simpel opgave, vi gerne løser.

Specialløsning - Kasse med Tarp Bryggeri logotryk

Vores fokus

Ved alle vores specialopgaver spiller tre vigtige faktorer ind for os.
Kvalitet, leveringstid og pris.

Kvalitet er for os det vigtigste, hver enkelt kasse skal kunne leve op til den aftalte kvalitet. Derfor isætter vi ruder under konstant opsyn, så vi hele tiden kan tjekke kasserne for eventuelle fejl.

Leveringstid betyder alt for os. Har vi aftalt et tidspunkt, så kan du roligt forvente at vi når det. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, så arbejder vi gerne dag og nat til udfordringerne er løst, blot for at for kunne levere til aftalt tid.

Prisen spiller for de fleste en stor rolle. Derfor har vi valgt, at sætte vores overskud en smule ned, for at sikre I får bedre priser. Vi vil hellere være med til at brede god emballage til gode priser.

Kontakt os her