POS materiale og display

Displays, elipser og standees

Vil du gerne øge synligheden for dit brand, så er displays, ellipser og standees en rigtig god idé. Vi er specialister i POS-displays, og vi tilbyder alle former for in store og salgsmateriale til dit produkt. POS står for point-of-sale, hvilket handler om at promovere, hvor kunder er ved ”point of sale”. De er med til at fange kundens opmærksomhed på din virksomhed ved at vise den frem på en indbydende måde, der skiller sig ud fra de øvrige varer i forretningen. Det kan være en fordel, hvis du har et nyt produkt, som du ønsker at promovere og give ekstra opmærksomhed til. Det kan du gøre med et display. Det kan også være, at du har et specielt tilbud eller en speciel begivenhed, som du ønsker at promovere. Her er ellipser og standees specielt velegnede.

Professionel rådgivning fra start til slut

Vi tilbyder et bredt udvalg af displays, ellipser og standees. Vi er specialister i POS, og vores fagligt stærke konsulenter står altid klar til at tilbyde en professionel og gratis rådgivning. Rådgivningen begynder allerede ved den spæde idé og ender med det færdigproducerede POS-display. Vi laver en skræddersyet løsning til dig, så du er garanteret en øget synlighed af dit brand for omverdenen.

Vi arbejder med alt fra mindre borddisplays til større ellipser og standees, og vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til din forretning og netop dit produkt, så det kan få øget synlighed og eksponering.

Mange muligheder i god kvalitet

Der findes et væld af muligheder for at promovere din virksomhed. Uanset om det er fysiske varer eller en service. Men er et display, en ellipse eller en standee det bedste valg for dig? Det kommer an på, hvad du ønsker at have fokus på. Displays – både de mindre bordversioner samt de helt store versioner – er særligt velegnede til fysiske produkter, som du på en elegant måde kan vise frem. Vil du i stedet promovere en service eller måske en ny varer eller et tilbud, er ellipser og standees optimale, fordi de skaber stort blikfang og opmærksomhed med de ellipseformede stande i pap. Uanset hvilke budskab du vil have frem, er vi klar med hjælp og vejledning. Og alle vores POS-muligheder er i stærkt og miljøvenligt materiale.

Displays, ellipser og standees til konkurrencedygtige priser

Leder du efter et sted at få råd og vejledning om displays, ellipser eller standees? Så er du kommet til det rette sted. Vi har erfaring med en lang række af POS-opgaver, så du kan få promoveret og skabt øget synlighed omkring dit produkt.

Vi er klar med råd og vejledning – helt fra den spæde idé til det færdige produkt. Og vi har konkurrencedygtige priser, der er 20-30 procent under markedsprisen. Men kvaliteten er altid i top.

Vi tilbyder alle former for In store & salgs-materiale til jeres produkter og vi har erfaring med alt fra Bord Display til ellipser.
Vores fagligt stærke konsulenter står altid klar til at tilbyde en professionel og gratis rådgivning.
Rådgivningen starter allerede fra den spæde ide til det færdigproduceret produkt.
Ved valg af vores skræddersyet display løsninger garanterer vi, forøgelse af synligheden for dit brand blandt omverden.

LEKI display

Vil du gerne høre mere om pos og display?

Send os en besked, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.