Pakning i alle former

Vi udfører alle former for pakkeopgaver, både de nemme såvel som de lidt mere udfordrende. Det er vigtigt, at pakke løsninger er udført præcist og med konstant kvalitets tjek, så jeres varer kommer bedst muligt frem.

Posepakning

Pakning af alle typer produkter i poser af forskellige størrelser, former og antal. Vi bruger både maskiner og gør det manuelt alt efter typen af pakning.

Foliepakning

Vores foliemaskine betjenes manuelt, hvilket sikrer at hvert produkt ligger rigtigt i folien. Vi pakker både små, mellem og store folie pakker og håndpakker derefter i kasser klar til levering.
Vi har to størrelser af vinkelsvejsere til opgaven (400x1200mm. og 800x2200mm.)

Krympepakning

Skal dine produkter pakkes tættere og fylde mindst muligt, så vil en krympepakning være den absolut bedste mulighed. Krympepakning gøre som ved foliepakning hvor det gøres af en manuelt bejtent maskine som sikrer kvalitet i hver eneste pakning.
Vi har to størrelser af vinkelsvejsere til krympepakning (400x1200mm. og 800x2200mm.)

Ompakning

Har du en vare som skal genpakkes i anden emballage, hjælper vi gerne med hele processen. Du kan blot sende varerne i nuværende stand og emballage, så pakker vi ud og pakker ind i ny emballage.
Om du ønsker vi står for dele eller fuld genpakning er op til dig.

Ompakning med samling

Har du varer som kommer hjem fra en leverandør usamlet, kan vi også være behjælpelige med denne del.
Under genpakningen kan vi samle produkterne og sikre de er klar til brug inden de pakkes ind og sendes sikkert videre til enten jer eller direkte til jeres kunder.

Se mere om vores samlemuligheder under special opgaver – færdiggørelse