LOGO-TAPE!

Leverandør af logo-tape til alle formål og til meget konkurrencedygtige priser.

Typiske forespørgsler:

  • PP-tape med logo (Bestseller)
  • PVC- tape

Andre forespørgsler

  • Tape med hotmelt-lim, eller solventlim
  • 3 og 4 farvet tryk
  • 32 my tykkelse eller ekstra lim

Kontakt os i dag for et godt tilbud.

mail@newsale.dk eller på telefon 27 83 72 78

Specialister i logo-tape

Newsale er specialister I logo-tape, og vi har lavet mange forskellige opgaver for en lang række kunder. Vi er leverandører til alle formål og til meget konkurrencedygtige priser. Tape med tryk kan bruges til forskellige formål. Det kan eksempelvis bruges på pakker i stedet for en kedelig brun eller gennemsigtig variant og giver et professionelt indtryk af din virksomhed hos modtageren. Ved at få trykt dit logo på tapen i stedet kan du markedsføre din virksomhed mere, når du sender pakker ud til dine kunder. Skulle du i stedet have dit logo trykt på selve papkasse, ville prisen være betydeligt højere. Der er derfor en stor fordel ved at vælge logo-tape i stedet for.

Logo-tape til mange formål

Tape med logo fra Newsale kan bruges til en lang række formål. Som nævnt ovenfor er det oplagt at bruge det til at lukke pakker, som du skal sende til dine kunder. Du kan også bruge det som varesikring, ved eksempelvis at sige, at hvis emballagen er brudt, skal indholdet kontrolleres. Den er derfor med til at give en garanti for, at pakken ikke har været brudt.  I forhold til promoveringen af din virksomhed, kan tape med logo også anvendes til en del af din virksomheds profilering, og du kan på den måde få noget igen i forhold til dine omkostninger for forsendelse. Det kan også være, at du har behov for at give nogle ekstra informationer om din virksomhed, som også kan printes på.

Få trykt lige det, du ønsker

Newsales bestseller er PP-tape med logo, men PVC er også populært. Du kan også få varianter med hotmelt-lim eller solventlim. De typiske forespørgsler er 32 mm tykkelse, ekstra lim samt tre og fire farvet tryk. Men vi er yderst fleksible, så vi kan lave lige den variant, du har brug for. I forhold til print kan du vælge at få trykt dit logo, webadresse, måske en QR-kode, en reklame, eller hvad du ellers har lyst til. Er du i tvivl om noget, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning

Leder du efter en leverandør til tape med logo, så er du kommet til det helt rigtige sted. Newsale er specialister i logo-tape, der kan give din virksomhed et professionelt indtryk, når du udsender pakker til dine kunder. Vi kan helt sikkert finde en løsning sammen, der passer perfekt til dine behov.

Vores priser er konkurrencedygtige, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Har du brug for rådgivning om dine muligheder, så står vi altid klar med professionel rådgivning.