Emballage i høj kvalitet

Vil du gerne give dine medarbejdere eller forretningsforbindelser en gave, som de vil blive glade for? Så giv dem en gavekurv eller en vingave i god kvalitet fra Newsale for at vise dem, at de er værdsat. Vi har et stort udvalg af emballage til vin og øl, samt flere forskellige modeller af gavekurve. Du kan se vores store udvalg i god kvalitet online her på shoppen, og vi er sikre på, at du kan finde lige det, du søger. Skulle der alligevel være nogle vinemballager, gavekasser, kurve eller andre papemballager, som du eftersøger, du ikke finder i vores sortiment, er vi altid klar til at hjælpe. Vi kan nemt sammensætte lige de modeller, som du ønsker.

Emballage i flere former og farver

En klassisk og professional firmagave er en vingave. Men det fungerer ikke blot at give en flaske vin eller to til medarbejderen uden at sørge for en indpakning. Det ville virke uprofessionelt. Her kommer vinemballage og gavekasser fra Newsale i god kvalitet ind i billedet. En flaske vin tager sig rigtig pænt ud i en emballage i pap, der er i klassiske sorte eller hvide farver. For at gøre det endnu mere præsentabel kan du få printet dit firmas logo, eller det hvilket som helst andet logo på emballagen. Udover at gaven bliver langt mere personlig, så giver det også ekstra eksponering til din virksomhed.

Gavekurve, gaveæsker og vinemballage

En anden klassiker inden for firmagaver og gaver til forretningsforbindelser er gavekurve og gaveæsker. Her har vi også et stort udvalg af gavekurve og gavekasser i forskellige farver og størrelser i god kvalitet online. En anden fordel er, at de kommer med hank, så de er nemmere at transportere, hvis der er tunge ting i kurven. Vil du gerne gøre gaven ekstra præsentabel, skal du vælge en gaveæske med rude, hvor man kan se produkterne igennem. Ligesom med vinemballagerne giver de ekstra eksponering til din virksomhed.

Professionel service

Er du på udkig efter de perfekte måder at præsentere din firmagave eller kundegaver på, så er du kommet til det rigtige sted hos Newsale. Vi har flere forskellige emballager og gavekasser i god kvalitet online, og de kan gøres ekstra præsentable med et trykt logo på. Du kan også finde gavekurve og gaveæsker, der kan fyldes med lige de lækkerier, du ønsker. Skulle du mod forventning ikke finde det, du søger på vores webshop, eller har du spørgsmål eller udfordringer, står vi klar med professionel service og vejledning. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte vinemballage.

Personlig kundeservice: man-tors kl. 8.00-16:30 fre kl 15.00   Tlf: 31217787    kundeservice@newsale.dk